home  Kunst van TheArtSide bestellen
- A thing of beauty is a joy forever - (Keats)


De werken op deze site zijn te koop, tenzij anders aangegeven. Bestellen gaat in 3 stappen:

Stap 1
Stuur een e-mail .Vermeld nummer(s) en titel(s) van het werk dat u wilt bestellen.

Stap 2
Als bevestiging ontvangt u een e-mail met het totaalbedrag en betaalgegevens.


Stap 3
Na ontvangst van uw betaling sturen we uw bestelling (gratis) goed verpakt in duurzaam rijstpapier en in een zware kunstkoker, aangetekend verzonden.

Vragen, opmerkingen?
Stuur een email
naar TheArtSide.

 

Extra service: inlijsten

Een mooie lijst doet een kunstwerk prachtig uitkomen. TheArtSide biedt daarom een goede Inlijstservice. U hoeft zelf alleen maar een mooie plek voor uw nieuwe kunstwerk te kiezen.

Voor het inlijsten werkt TheArtSide samen met een ambachtelijke lijstenmaker. Hij verzorgt inlijstwerk, inclusief passepartout en stevige metalen ophanging, in een blankhouten lijst. Het ingelijste werk wordt goed verpakt bij u thuis afgeleverd. Er worden geen transportkosten gerekend.

Meerkosten van inlijsten bedragen: € 95,- (incl. BTW).

Algemene voorwaarden

Totstandkoming overeenkomst
Een overeenkomst komt tot stand door uw bestelling via deze website én de bevestiging daarvan per e-mail.
Werken op afwijkende, grote formaten worden gratis thuisbezorgd. In dit geval wordt eerst contact met u opgenomen.

Betaling
Op het moment dat uw betaling is ontvangen, wordt uw bestelling in orde gemaakt en verzonden. Wanneer betaling niet binnen 10 werkdagen na onze bevestiging op onze rekening is binnengekomen, vervalt de optie en daarmee ook de koopovereenkomst.

Verzending en aansprakelijkheid
Bestellingen worden per TPG post verzonden. Bij aflevering dient u te tekenen voor ontvangst. TheArtSide is niet aansprakelijk voor onjuiste of onvolledige aflevering. Daarnaast zal TheArtSide zorgdragen voor een correcte inhoud van de website. Voor kennelijke zet- en typfouten zijn wij echter niet verantwoordelijk.

Privacy statement
Uw gegevens worden strikt persoonlijk behandeld. Zonder uw toestemming worden deze niet ter beschikking gesteld of verkocht aan derden. We gebruiken uw adresgegevens uitsluitend voor het versturen van uw bestelling en onze nieuwsbrief.


Garantie
TheArtSide verkoopt de werken van Hans van Maar exclusief. Ieder werk gaat vergezeld van een gesigneerd Certificaat van Echtheid (voorzien van atelierstempel, titel werk, formaat, gebruikte materialen, enz.)